iep.hr Popularna psihologija

Recenzija: Kako postati i ostati (ne)sretan

Brzina kojom uspijevam vrlo pažljivo i koncentrirano pročitati neku knjigu obično mi je najbolji pokazatelj koliko mi je ona dobra. A ovu sam knjigu jako brzo pročitala!

Doc. dr. Lidija Arambašić


Nalazite se ovdje:

Autori

Tomislava Vidić

rođena je u Zagrebu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je, magistrirala i doktorirala na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Nastavi čitati
Marina Đuranović

rođena je u Sisku. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu - Pedagogijske znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek u Petrinji smjer razredna nastava.

Nastavi čitati
Majda Rijavec

diplomirala je psihologiju i engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i doktorirala s temom iz područja socijalne psihologije.

Nastavi čitati
Dubravka Miljković

rođena je i školovala se u Zagrebu. Na Filozofskom fakultetu diplomirala je psihologiju i pedagogiju, potom je magistrirala psihologiju s temom iz područja čitanja i doktorirala pedagogiju s temom iz područja opće obrazovanosti.

Nastavi čitati
Irena Miljković Krečar

diplomirala je psihologiju, magistrirala na području industrijske i organizacijske psihologije, te doktorirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Nastavi čitati
Martin Seligman

jedan je od najpoznatijih svjetskih znanstvenika u području psihologije. Njegove knjige o pozitivnoj psihologiji, naučenoj bespomoćnosti, depresiji, optimizmu i pesimizmu prevedene su na preko dvadeset jezika.

Nastavi čitati
Kenneth W. Christian

je licencirani psiholog i poslovni konzultant. Godine 1990. započeo je Projekt maksimalnih potencijala kroz koji je više od tisuću ljudi uspjelo pobijediti problem podbacivanja i razviti svoje najveće potencijale.

Nastavi čitati
Vladimir Strugar

rođen je u Bjelovaru. Diplomirao je na Pedagoškoj akademiji u Pakracu hrvatski jezik i književnost, a na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i izvanredni studij pedagogije.

Nastavi čitati
Mijo Cindrić

rođen je u Ogulinu. Učiteljsku je školu završio u Karlovcu, a studij pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirao je i doktorirao na Pedagoškom (kasnije Filozofskom) fakultetu u Rijeci.

Nastavi čitati
Brenda Shoshanna

psiholog u praksi više od 25 godina, dugoročno Zen prakse, nagrađivana autorica i govornica, pomaže u suočavanju s vašim strahovima.

Nastavi čitati
Grupa autora

Tekst je u pripremi

Nastavi čitati

Možda će vas zanimati!

Imajte cilj stalno pred očima |  Vaš smisao života

Novi naslovi

Humor u vrijeme korone, potresa i dr. sr.

2020. godina jedna je od onih koje nitko nije tražio, a svima je trebala.

Cijena: 69,99 kn

Saznaj više


Povoljna kupnja

Ljubav i popratne pojave Sve što ste željeli znati, a drugi su se usudili pitati

Cijena: 60,00kn

NARUČI