iep.hr Popularna psihologija

Recenzija: Bolje biti vjetar nego list

Knjiga pruža optimističan pogled na mogućnost poticanja razvoja dječjeg samopouzdanja. Premda autorice ne daju gotove recepte, smjernice koje daju dovoljno su specifične da se mogu konkretizirati u svakodnevnom životu.

Gordana Keresteš


Nalazite se ovdje:

Autori

Tomislava Vidić

rođena je u Zagrebu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je, magistrirala i doktorirala na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Nastavi čitati
Marina Đuranović

rođena je u Sisku. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu - Pedagogijske znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek u Petrinji smjer razredna nastava.

Nastavi čitati
Majda Rijavec

diplomirala je psihologiju i engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i doktorirala s temom iz područja socijalne psihologije.

Nastavi čitati
Dubravka Miljković

rođena je i školovala se u Zagrebu. Na Filozofskom fakultetu diplomirala je psihologiju i pedagogiju, potom je magistrirala psihologiju s temom iz područja čitanja i doktorirala pedagogiju s temom iz područja opće obrazovanosti.

Nastavi čitati
Irena Miljković Krečar

diplomirala je psihologiju, magistrirala na području industrijske i organizacijske psihologije, te doktorirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Nastavi čitati
Martin Seligman

jedan je od najpoznatijih svjetskih znanstvenika u području psihologije. Njegove knjige o pozitivnoj psihologiji, naučenoj bespomoćnosti, depresiji, optimizmu i pesimizmu prevedene su na preko dvadeset jezika.

Nastavi čitati
Kenneth W. Christian

je licencirani psiholog i poslovni konzultant. Godine 1990. započeo je Projekt maksimalnih potencijala kroz koji je više od tisuću ljudi uspjelo pobijediti problem podbacivanja i razviti svoje najveće potencijale.

Nastavi čitati
Vladimir Strugar

rođen je u Bjelovaru. Diplomirao je na Pedagoškoj akademiji u Pakracu hrvatski jezik i književnost, a na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i izvanredni studij pedagogije.

Nastavi čitati
Mijo Cindrić

rođen je u Ogulinu. Učiteljsku je školu završio u Karlovcu, a studij pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirao je i doktorirao na Pedagoškom (kasnije Filozofskom) fakultetu u Rijeci.

Nastavi čitati
Brenda Shoshanna

psiholog u praksi više od 25 godina, dugoročno Zen prakse, nagrađivana autorica i govornica, pomaže u suočavanju s vašim strahovima.

Nastavi čitati
Grupa autora

Tekst je u pripremi

Nastavi čitati

Možda će vas zanimati!

Djeca na odmoru |  Neuspjeh

Novi naslovi

Humor u vrijeme korone, potresa i dr. sr.

2020. godina jedna je od onih koje nitko nije tražio, a svima je trebala.

Cijena: 69,99 kn

Saznaj više


Povoljna kupnja

Ljubav i popratne pojave Sve što ste željeli znati, a drugi su se usudili pitati

Cijena: 60,00kn

NARUČI