Seks na nemogućim mjestima

Iz knjige: Zapisi iz tri ženska kuta
Autor(i): Dubravka Miljković

Što je seks - uglavnom je poznato, pa nije potrebno pobliže definirati. Što su nemoguća mjesta - to je nešto manje poznato, a što su za seks nemoguća mjesta - to je potpuno nepoznato i do sada nedefinirano. Naime, ono što neko mjesto čini (ne)mogućim je usklađenost njegove dostupnosti, diskretnosti i dimenzija (širine, visine, dubine) s potrebama, dimenzijama, kondiciji i broju zainteresiranih osoba.

Uvažavajući dimenzije ovog prostora pozabavit ćemo se sa samo nekim, uvjetno nemogućim, mjestima.

1. TRAVA - uz neke pogodnosti ima vrlo neugodnu osobinu da ostavlja trag na odjeći (doduše, samo na novoj i skupoj), a i staništem je raznih buba, kukaca i drugih izbliza gledajućih čudovišta. Naknadno se pokazuje da je i tlo na kojem raste prilično močvarno!

2. ŠUMA - omogućuje trening viših ljubavnih stilova i položaja. Nezgodno može biti ako je grana s koje se visi suha i/ili tanka, te ako u šumi ima divljih svinja i/ili voajera. (Šetači, gljivari, kestenjari i školska djeca s učiteljicom na zornoj nastavi o šumskoj zajednici ne smetaju.)

3. AUTO - postoji mišljenje da svaki auto, bez obzira na boju i pasminu, treba krstiti, jer da mu to produžuje vijek trajanja i osigurava ugodniju vožnju (auta, dakako). Ako nakon toga uopće upali. (I dalje je riječ o autu.)

4. KINO - ima veliku prednost jer je toplo (u svako doba godine) i mračno (u svako doba dana). Stvari, međutim, mogu krenuti na loše ako je film napet(iji) ili u neposrednoj blizini sjede oni koji su već prije bili na travi, u šumi ili u autu.

Da zaključimo. Za seks nemoguća mjesta, zapravo, ne postoje. Međutim, često je vrlo prikladno imati u pričuvi solidno objektivno opravdanje za - subjektivne razloge.